Menu

Til toppen

Pladebukning
nær Aarhus og Randers

Har du et pladeemne, som du gerne vil have skåret og bukket? Så lad os hjælpe med det…

Pladebukning

Hos Nørgaard Teknik tilbyder vi bukning af jeres pladeemner, hvor vi udfører bukning i bl.a. jern, rustfri stål og aluminium. Vi har med mange års erfaring i stålindustrien opbygget viden og erfaringer for optimering af processer, hvilket også gør sig gældende ved vores bukkeprocesser.

Bukkeprocessen er optimeret med de nyeste teknologier indenfor pladebukning, hvor vi anvender software for optimering og visualisering af bukkeprocessen på vores kantpressere.

Hvorfor vælge NT Bukning:

  • Vi har altid fokus på kundens behov
  • Vi har fagligt kompetente ansatte
  • Vi er specialiserede i individuelle løsninger, der løses i fællesskab
  • Vi er yderst omstillingsparate og fleksible
  • Vi ligger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde

Detaljeret og avanceret pladebukning

Mange maskinkonstruktioner har bukket pladedele som en del af deres konstruktion og opbygning, og med nutidens tegneprogrammer, så tillades det ofte at konstruktioner kan få nogle kompliceret udformninger. Vi kan ved Nørgaard Teknik anvende software til at lave udfoldningen af jeres pladeemner, og dermed opnå den mest korrekte udfoldning ift. det færdige emnes dimensioner. Ved at anvende software kan vi samtidigt holde “down”-tiden nede, da det er muligt at offline programmere bukkeprocessen til vores kantpresser.

Optimal udfoldning og bukning ved Nørgaard Teknik: teknologi møder erfaring

Fordelen ved, at vi udarbejder udfoldningen, er at udfoldningen af pladeemner sker via materialets egenskaber og er ligeledes afhængig af hvilke værktøjer som anvendes til den efterfølgende bukkeproces. Her har vi ved Nørgaard Teknik de nyeste teknologier tilgængelig samt mere end 20 års erfaring i bukning. Læs mere om laserskæring her: Laserskæring Foruden bukning tilbyder vi ligeledes at afgrate jeres pladeemner og andre emner i vores fladder, vibrations- og tromleafgrater, som der kan læses mere om her: Afgratning