Menu

Til toppen

Træemballage
nær Aarhus og Randers

I træværkstedet hos Nørgaard Teknik A/S tilbyder vi produktion af varmebehandlet træemballage tilpasset kundens ønsker og behov.

IPPC Certificering

Nørgaard Teknik A/S har siden 2010 været IPPC certificeret ifølge kravene i ISPM-15 til at lave varmebehandlet træemballage. Det er et krav i mange lande, at al træemballage lever op til kravene i ISPM-15 og er mærket tydeligt for ikke at blive afvist. Nørgaard Teknik A/S har specialiseret sig i skræddersyede løsninger med bl.a. kasser i samlesæt eller specialpaller til den enkelte kundes specifikke behov.

Hvorfor vælge NT Træemballage:

  • Vi er certificeret, har alle godkendelser og mærker alle emballager tydeligt.
  • Vores ansatte har stor erfaring i at skræddersy emballage til kundens behov.
  • Vores produktion er gearet til hurtige omstillinger efter kundens behov.
  • Vi tilbyder også at pakke kundens emner i emballagen og klargøre til forsendelse.
  • Vi tilbyder levering af emballager med egen bil.

Emballage efter specialmål

Med vores indgående kendskab, fleksibilitet og specialisering inden for træemballage hos Nørgaard Emballage nær Aarhus og Randers, er vi i stand til at håndtere enhver opgave inden for træemballering. Vi tilbyder også rådgivning baseret på vores erfaringer med træforarbejdning, for at sikre, at vores kunders emballagebehov bliver mødt på den mest effektive måde og resulterer i en optimal løsning for deres produkter. Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på træemballage-løsninger.