Menu

Til toppen

Spåntagning
nær Aarhus og Randers

Har du et kompliceret emne, som kræver avanceret maskineri og bearbejdningstekniker?

 

Avanceret CNC-bearbejdning

Vores spåntagningsafdeling består af erfarne industriteknikere med brede kompetencer og topmoderne CNC-maskiner, som sikrer præcis og effektiv produktion.

Vi har i værkstedet et bredt udvalg af avanceret 3-akset bearbejdningscenter, samt et udvalg af CNC-drejebænke med tilhørende stangautomater. Vi har ligeledes 5-akset drejebænk, som gør det muligt at fremstille kompliceret og unikke produkter.

Vi efterprøver at anvende nyeste teknologier for optimering af procestiderne, så vores maskinarbejdere hurtigt og på bedst måde kan udføre jeres opgave.

Hvorfor vælge NT Spåntagning:

  • Vi har altid fuld fokus på kundens behov.
  • Vores ansatte har store faglige kompetencer, som sikrer god kvalitet.
  • Vores medarbejdere og maskinkapacitet er omstillingsparate og klar til specialopgaver.
  • Vi er resultatorienteret, og altid klar på specialopgaver.
  • Vores CNC-bearbejdningscentre er moderne og fuldautomatiske.
  • Vi har erfaring med forarbejdning i alm. stål, rustfrit stål, messing, aluminium og diverse plasttyper.

Fremstilling af komplekse komponenter

Det kræver som regel en stor indsats at nå frem til den mest optimale bearbejdningsform af diverse metaller og plasttyper. Vi har gode erfaringer med at etablere et tæt samarbejde med kunden tidligt i udviklingsfasen. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende dialog om din opgave.

Vi har stor erfaring med CNC-bearbejdning og anvender et bredt udvalg af fuldautomatiske maskiner i vores arbejde med dine emner, hvilket sikrer en stor præcision i kvaliteten under spåntagning.