Glæsblæsning
nær Aarhus og Randers

Med glasblæsning hos Nørgaard Teknik kan du give dine rustfrie stålkonstruktioner en flot og glat finish.

Opnå pæne overflader med glasblæsning

Hos Nørgaard Teknik anvender vi trykluftblæseanlæg til glasblæsningen.

Nørgaard Teknik Glasblæsning anvender glasperler med en diameter på 150-250 Um (0,15-0,25mm) for at garantere opnåelse af en pæn silkemat overflade. Vores kabine måler 7.000 x 4.000 x 3.000 mm, men vi behandler også større emner efter aftale.

Hvorfor vælge NT Glasblæsning:

  • Vi garanterer en flot og ensartet overfladefinish.
  • Vi håndterer altid emner sikkert, nænsomt og miljørigtigt.
  • Vores blæsemateriale kontrolleres og optimeres konstant og renses for urenheder.
  • Vi arbejder i to skift (12 timers drift) pr. døgn, hvilket giver hurtigt og sikkert gennemløb.
  • Vi tilbyder mulighed for afhentning og levering.

Opnå overlegen overfladebehandling med Glasblæsning

Nørgaard Teknik er din partner i overfladebehandling, når præcision og kvalitet er i højsædet. Vores ekspertise i glasblæsning sikrer, at dine emner opnår den ønskede finish med forbedret korrosionsbestandighed. Vi forstår, at forberedelse er nøglen til en varig og effektiv behandling af metaloverflader.

Hvad er Glasblæsning?

Glasblæsning er en form for overfladebehandling, hvor små glasperler blæses mod emnet under højt tryk. Denne metode er mindre aggressiv end traditionel sandblæsning, hvilket gør den ideel til præcis bearbejdning af sensitive overflader. Glasblæsning fjerner effektivt urenheder og giver en ensartet, glat overflade, der er klar til yderligere beskyttelse eller finish.

Forbehandling med bejdsning

For at sikre en optimal korrosionsbestandighed anbefaler vi hos Nørgaard Teknik, at bejdsning indgår som en forbehandling. Bejdsning renser metallet på et kemisk niveau, hvilket fjerner oxidering og sikrer, at glasblæsningen har den bedste effekt. Denne proces kombinerer kemisk og mekanisk behandling for at opnå en højere grad af rensning og forberedelse af overfladen.

Interesseret i at forstå hele spektret af fordelene ved bejdsning som en del af overfladebehandlingsprocessen? Læs mere om bejdsning her, og dyk ned i, hvordan det kan optimere din glasblæsningsproces.